Zorgverzekering Voor Buitenlanders

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor Buitenlanders

Als je in Nederland woont ben je verplicht een zorgverzekering af te sluiten als je 18 jaar of ouder bent. Hiermee ben je gedekt voor ziekenhuiskosten, huisarts etc. De basisvergoeding uit het standaardpakket is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Op de website van de rijksoverheid staat een uitgebreide uitleg over de verplichting van de zorgverzekering.
HEMA

Prijs: 119,- euro

Koop meteen al je spullen voor 10% korting bij de HEMA!
HEMA Zorgverzekering voor 119,- euro

HEMA is nog redelijk nieuw, maar ze hebben nu al een aantal jaren een verzekering met een scherpe premie. De premie van 119,- euro is netjes, maar daarnaast krijg je ook nog een HEMA kortingskaart van 10% die je het hele jaar door kan gebruiken bij de HEMA. En de HEMA verkoopt bijna alles, van tosti-ijzers tot badlakens. Die 10% korting gaat dus goed van pas komen!

Ga direct naar HEMA ZorgverzekeringenUnive

Prijs: 110,90 euro

Univé is waarschijnlijk de beste keus als expat.
Unive Zorgverzekering voor 110,90 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 110,90 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenCZ

Prijs: 123,10 euro

CZ is al jaren een bekende zorgverzekeraar. Ook dit jaar hebben ze keuze uit drie zorgpolissen. De goedkoopste is heel basis en bij de duurste heb je vrije keus in ziekenhuizen etc. Vrijwel alle klanten gaan voor de gulden middenweg en kiezen de CZ Zorg op Maat Polis. Ook daar hoef je de rekening niet zelf voor te schieten.

Ga direct naar CZ ZorgverzekeringenONVZ

Prijs: 129,98 euro

ONVZ heeft volledig vrije zorgkeuze en een restitutie polis. Je kan dus overal terecht en hebt 100% keuze vrijheid en krijgt achteraf alles terugbetaald!
ONVZ staat het toe om per maand, kwartaal, halfjaar of jaar te betalen. Er zijn extra tandartskosten mee te verzekeren en je kan ook een aanvullende buitenlandverzekering kiezen.

Standaard 3% korting via het ledencollectief.

Ga direct naar ONVZ Zorgverzekeringen