Zorgverzekering Voor Vrouwen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor Vrouwen

Ben je ouder dan 21, dan zit de pil niet meer gratis in het basispakket. Hieronder staat aangegeven via welke extra verzekeringen je nog wel de pil vergoed krijgt.
Ditzo

Prijs: 109,85 euro

Ditzo komt goed uit de vergelijking voor vrouwen die mogelijk in de toekomst aan kinderen willen beginnen. De aanvullende pakketten van Ditzo bieden vergoedingen voor de meeste kosten. Met name het pakket ZorgBeter is dan een goede keus.
Ditzo Zorgverzekering voor 109,85 euro

Ditzo pakt uit met een duidelijke verzekering waarbij ze niet moeilijk doen. Je kan naar elk Nederlands ziekenhuis, dit mag je zelf kiezen. Ze bieden een scherpe basis premie van 109,85 euro en de vergoedingen in de aanvullende pakketten zijn erg ruim vergeleken met andere verzekeraars.

Ga direct naar Ditzo ZorgverzekeringenUnive

Prijs: 110,90 euro

Unive is de grote bekende verzekeraar zonder winstoogmerk. Ze hebben een super scherpe premie en ruime keuze uit aanvullende pakketten.
Unive Zorgverzekering voor 110,90 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 110,90 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenCZ

Prijs: 123,10 euro

CZ is al jaren een bekende zorgverzekeraar. Ook dit jaar hebben ze keuze uit drie zorgpolissen. De goedkoopste is heel basis en bij de duurste heb je vrije keus in ziekenhuizen etc. Vrijwel alle klanten gaan voor de gulden middenweg en kiezen de CZ Zorg op Maat Polis. Ook daar hoef je de rekening niet zelf voor te schieten.

Ga direct naar CZ ZorgverzekeringenONVZ

Prijs: 129,98 euro

ONVZ heeft volledig vrije zorgkeuze en een restitutie polis. Je kan dus overal terecht en hebt 100% keuze vrijheid en krijgt achteraf alles terugbetaald!
ONVZ staat het toe om per maand, kwartaal, halfjaar of jaar te betalen. Er zijn extra tandartskosten mee te verzekeren en je kan ook een aanvullende buitenlandverzekering kiezen.

Standaard 3% korting via het ledencollectief.

Ga direct naar ONVZ Zorgverzekeringen