Zorgverzekering Voor Vergelijken

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Vergelijk alle zorgverzekeringenUnive

Prijs: 105,85 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 105,85 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenDitzo

Prijs: 109,95 euro

Ditzo pakt uit met een duidelijke verzekering waarbij ze niet moeilijk doen. Je kan naar elk Nederlands ziekenhuis, dit mag je zelf kiezen. Ze bieden een scherpe basis premie van 109,95 euro en de vergoedingen in de aanvullende pakketten zijn erg ruim vergeleken met andere verzekeraars.

Ga direct naar Ditzo ZorgverzekeringenOHRA

Prijs: 116,30 euro

OHRA is een grote bekende zorgverzekeraar. Je kan kiezen uit veel aanvullende modules. Zij hebben dit jaar een zeer scherpe premie van 116,30 euro
Als je meerdere verzekeringen afsluit bij OHRA (zoals reisverzekering, auto etc) krijg je nog eens extra korting.

Ga direct naar OHRA ZorgverzekeringenHEMA

Prijs: 111,- euro

HEMA is nog redelijk nieuw, maar ze hebben nu al een aantal jaren een verzekering met een scherpe premie. De premie van 111,- euro is netjes, maar daarnaast krijg je ook nog een HEMA kortingskaart van 10% die je het hele jaar door kan gebruiken bij de HEMA. En de HEMA verkoopt bijna alles, van tosti-ijzers tot badlakens. Die 10% korting gaat dus goed van pas komen!

Ga direct naar HEMA ZorgverzekeringenDe Friesland Zorgverzekeraar

Prijs: 106,75 euro

Zin om alles online te regelen? Dat kan bij De Friesland Zorgverzekeraar. De website ziet er netjes en bruikbaar uit en de premie van 106,75 euro is gemiddeld.

Ga direct naar De Friesland Zorgverzekeraar ZorgverzekeringenCZ

Prijs: 120,45 euro

CZ is al jaren een bekende zorgverzekeraar. Ook dit jaar hebben ze keuze uit drie zorgpolissen. De goedkoopste is heel basis en bij de duurste heb je vrije keus in ziekenhuizen etc. Vrijwel alle klanten gaan voor de gulden middenweg en kiezen de CZ Zorg op Maat Polis. Ook daar hoef je de rekening niet zelf voor te schieten.

Ga direct naar CZ ZorgverzekeringenProLife

Prijs: 114,95 euro

Pro Life is onderdeel van Agis. ProLife richt zich op Christenen die een verzekering willen hebben die bij hun past. Dat past bij uw en onze overtuiging. ProLife biedt u christelijke zorg en christelijke alternatieven. Bij lidmaatschap van verschillende organisaties, zoals de EO, NPV, PCOB, RD, RMU, of SIRIZ, is er ook nog eens korting mogelijk! Doordat ProLife onderdeel is van Agis staat er een sterk en betrouwbaar merk achter.

Ga direct naar ProLife ZorgverzekeringenZorgDirect

Prijs: 121,15 euro

Bij ZorgDirect regel je vrijwel alles online! Van inschrijving, tot declaratie overzicht, hierdoor besparen ze veel geld en bespaar jij maandelijks op de premie.
Bij ZorgDirect kan je ook je eigen risico gespreid betalen, en krijg je binnen 5 werkdagen je nota uitbetaald.

Ga direct naar ZorgDirect ZorgverzekeringenONVZ

Prijs: 129,98 euro

ONVZ heeft volledig vrije zorgkeuze en een restitutie polis. Je kan dus overal terecht en hebt 100% keuze vrijheid en krijgt achteraf alles terugbetaald!
ONVZ staat het toe om per maand, kwartaal, halfjaar of jaar te betalen. Er zijn extra tandartskosten mee te verzekeren en je kan ook een aanvullende buitenlandverzekering kiezen.

Standaard 3% korting via het ledencollectief.

Ga direct naar ONVZ Zorgverzekeringen