Zorgverzekering Voor Studenten

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Goedkoopste zorgverzekering voor studenten

Als student wil je natuurlijk vooral dat je zorgverzekering goedkoop is. Hieronder staan alleen de goedkoopste zorgverzekeringen. Dit zijn de prijzen zonder vrijwillig eigen risico.

Als je verwacht geen gebruik te maken van de zorgvoorzieningen aankomend jaar, kan je er voor kiezen om een maximaal eigen risico van 500 euro te nemen, je krijgt dan een flinke korting op de maandelijkse kosten. Een eigen risico van minder dan 500 euro is ook mogelijk.
Unive

Prijs: 110,90 euro

Univé laat je makkelijk je declaraties online indienen.
Unive Zorgverzekering voor 110,90 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 110,90 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenCZ Direct

Prijs: 116,95 euro

Regel alles online!
CZ Direct Zorgverzekering voor 116,95 euro

Bij CZ Direct regel je alles online! Van inschrijving, tot declaratie overzicht, het is een echte online verzekeraar en daardoor erg goedkoop. De aanvullende pakketten zijn ook een stuk goedkoper, waardoor het misschien loont om een extra uitbreiding te nemen.
CZ Direct is in ieder geval ideaal voor iedereen die alles online wil regelen.

Ga direct naar CZ Direct ZorgverzekeringenZorgDirect

Prijs: 123,90 euro

Bij ZorgDirect regel je vrijwel alles online! Van inschrijving, tot declaratie overzicht, hierdoor besparen ze veel geld en bespaar jij maandelijks op de premie.
Bij ZorgDirect kan je ook je eigen risico gespreid betalen, en krijg je binnen 5 werkdagen je nota uitbetaald.

Ga direct naar ZorgDirect Zorgverzekeringen