Zorgverzekering Voor Moeders

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor Moeders

Moeders of aanstaande moeders hebben een goede verzekering nodig, want de verzekering die jij kiest geldt ook voor je kind / kinderen. De wensen kunnen heel erg uiteen lopen, denk aan vergoedingen voor een zwangerschapscursus, kraamhulp, misschien een bril of orthodontie vergoeding voor oudere kinderen.

Niks is belangrijker dan een goede zorg voor je kind.

Ditzo

Prijs: 109,95 euro

Ditzo is dé keuze voor moeders of aanstaande moeders. De vergoedingen m.b.t. bevallingen zijn bij het ZorgBeter aanvullende pakket erg goed. Dit pakket kost slechts 8,50 extra per maand. Kinderen zijn uiteraard gratis meeverzekerd.
Ditzo Zorgverzekering voor 109,95 euro

Ditzo pakt uit met een duidelijke verzekering waarbij ze niet moeilijk doen. Je kan naar elk Nederlands ziekenhuis, dit mag je zelf kiezen. Ze bieden een scherpe basis premie van 109,95 euro en de vergoedingen in de aanvullende pakketten zijn erg ruim vergeleken met andere verzekeraars.

Ga direct naar Ditzo ZorgverzekeringenUnive

Prijs: 105,85 euro

Bij Univé verzeker je gemakkelijk alle leden van je gezin mee. Met meerdere verzekeringen krijg je extra korting.
Unive Zorgverzekering voor 105,85 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 105,85 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenOHRA

Prijs: 116,30 euro

OHRA is een sterke keuze voor gezinnen. Je krijgt extra korting als je ook nog andere verzekeringen via OHRA hebt lopen.
OHRA Zorgverzekering voor 116,30 euro

OHRA is een grote bekende zorgverzekeraar. Je kan kiezen uit veel aanvullende modules. Zij hebben dit jaar een zeer scherpe premie van 116,30 euro
Als je meerdere verzekeringen afsluit bij OHRA (zoals reisverzekering, auto etc) krijg je nog eens extra korting.

Ga direct naar OHRA ZorgverzekeringenProLife

Prijs: 114,95 euro

ProLife biedt zorg gericht op betaalbare kwaliteit.
ProLife Christelijke Zorgverzekering voor 114,95 euro

Pro Life is onderdeel van Agis. ProLife richt zich op Christenen die een verzekering willen hebben die bij hun past. Dat past bij uw en onze overtuiging. ProLife biedt u christelijke zorg en christelijke alternatieven. Bij lidmaatschap van verschillende organisaties, zoals de EO, NPV, PCOB, RD, RMU, of SIRIZ, is er ook nog eens korting mogelijk! Doordat ProLife onderdeel is van Agis staat er een sterk en betrouwbaar merk achter.

Ga direct naar ProLife Zorgverzekeringen